Bedankt allemaal


Vandaag, 25 maart, vier ik niet alleen mijn verjaardag maar ook de uitslag van de Waterschapsverkiezingen. We wisten al dat Water Natuurlijk in waterschap Noorderzijlvest van 4 naar 5 zetels groeit. Een resultaat om trots op te zijn, 49.208 kiezers hebben ons hun vertrouwen gegeven. Zo ongeveer een derde van de stemmers dus!

En vanochtend is ook bekend gemaakt hoeveel stemmen iedere kandidaat individueel heeft gekregen. Van dat resultaat ben ik een beetje gaan blozen: 3.460 mensen hebben specifiek voor mij gekozen. Ter vergelijking: dat is niet alleen 2.680 stemmers meer dan nummer 4, maar ook 983 stemmers MEER dan de kandidaat boven mij, op nummer 2.

Dankjewel voor jullie bijdrage aan dit geweldige resultaat. Ik hoop dat ik jullie vertrouwen niet zal beschamen en zodra er meer bekend is over de formatie van het dagelijks bestuur zal ik jullie hierover informeren.

Ondertussen is mijn zoon alweer bezig met zijn volgende verkiezingscampagne. Als je daar meer over wilt weten verwijs ik je graag naar www.misskampen.nl.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *