Paul geeft het waterschap een gezicht


De afgelopen twee en half jaar kruisten onze paden weer. Hij als lid van het AB van het waterschap en (steun)fractie van GL en ik als wethouder in Leek. 

Paul en ik ontmoetten elkaar in de beginjaren ’90. We waren beiden raadslid. Hij in Leek en ik in Groningen. Paul wist me alles te vertellen over duurzaam wonen en bouwen. Toen al wist Paul dat de omschakeling naar een circulaire economie noodzakelijk is en nam daarin soms een eenzame positie in. Duurzaamheid was nog geen vanzelfsprekendheid en het is mede aan Paul zijn gepassioneerde inzet te danken dat duurzaamheid op de kaart kwam te staan. 

Daar heb ik Paul leren kennen als een politicus die dicht bij de bevolking staat. Een vrolijke en zeer toegankelijke politicus die zijn kennis niet alleen uit de stukken haalt maar ook door het voeren van gesprekken en het afleggen van talloze werkbezoeken. Wie kent Paul eigenlijk niet? Hij geeft het waterschap een gezicht en dat zijn slechts enkelen gegeven. 

Zijn op samenwerking gerichte stijl van werken met oog voor de argumenten van de ander maakt dat Paul ook resultaten boekt. Ik noem meer informatie naar ingezetenen, verduurzamen van interne organisatie waterschap, strengere milieucontroles etc.

Kortom Paul Tameling is een top kandidaat voor het waterschap. Ik beveel hem van harte bij u aan.

Karin Dekker

Vml wethouder Leek 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *